AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 11.5.2023

Rajamäki vakuuttunut SJK:n pelaamisesta – ”Enemmän tulosorientoitunut joukkue”

Rajamäki vakuuttunut SJK:n pelaamisesta – ”Enemmän tulosorientoitunut joukkue”

SJK on aloittanut kautensa vahvasti. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on aloittanut kautensa vahvasti ollen tähän saakka ainoa tappioton joukkue Veikkausliigassa. Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki on ollut vaikuttunut SJK:n alkukauden tekemisestä.

SJK on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. Rajamäen mukaan Joaquin Gomez on päässyt rakentamaan nyt entistä mieleisemmän joukkueen itselleen.

- Viime vuonna oli Gomez myös valmentajana. He voittivat avauspelin ja muistaakseni he hävisivät viisi seuraavaa peliä tai vähintään neljä. Heillä oli todella huono alku. Tänä vuonna sitten Gomez pääsee toista vuotta valmentamaan siellä, ja sai ehkä rakennettua pelaajamateriaalia itselleen ja valmennusriimille sopivaksi ja tänä talvena peli näytti jo alkujaan paremmalta, Rajamäki arvioi SJK:n pelaamista Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Rajamäki ei usko, että SJK:n tuloskunto lopahtaisi, vaan hän povaa joukkueen jatkavat kärkitaistelussa myös jatkossa.

- Nyt on oletuksena, että he tulevat jatkossa, jos ei tule pahoja loukkaantumisia tai muuta, niin pysymään hyvässä tulosvauhdissa. Tämä on enemmän tulosorientoitunut joukkue, kuin mitä se oli viime vuonna, vertailee Rajamäki.

SJK-Ilves on Ruudun studion pääotteluna lauantain Veikkausliigakierroksella.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia