AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2023

"Jätkät laittoivat kaiken peliin" - VPS:n taistelu vaikeista lähtökohdista jäi vaille palkintoa

"Jätkät laittoivat kaiken peliin" - VPS:n taistelu vaikeista lähtökohdista jäi vaille palkintoa

Jussi Nuorela harmitteli takaiskumaaleja. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS taipui AC Oulun vieraana lauantaina 1-2-tappioon huolimatta siitä, että johti ottelua vielä tauolla.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela myönsi ottelun lähtökohtien olleen haastavia joukkueelle. Ensimmäisen puoliajan suoritukset menivät kuitenkin Nuorelan mielestä nappiin.

- Lähtökohdat peliin olivat aika haastavat. Kokoonpanostamme puuttuu paljon pelaajia samoilta pelipaikoilta. Siinä mielessä harmi homma. Kyseessä oli myös ensimmäinen pelimme luonnonnurmella, joka tietysti vaatii totuttelua.

- Alun jälkeen pääsimme hyvin peliin mukaan, ja olimme vahvoja ensimmäisellä jaksolla. Pystyimme tekemään Oulun pelin vaikeaksi, ja olemaan suhteellisen vaarallisia omassa pelissämme. Prässäämisellämme saimme tehtyä Oulun pelinrakentelusta vaikeaa. Teimme hienon maalin, ja ensimmäinen jakso oli meiltä ok.

VPS oli niskan päällä ensimmäisellä puoliajalla, mutta peli kääntyi toisin päin toisella puoliskolla. Toimintaan osin vaikutti Vepsun puolustuslinjan loukkaantumiset, eikä Nuorela ei voinut moittia pelaajien panosta peliin.

- Toinen jakso oli meiltä hankala. Oulu sai luotua painetta, mutta emme kokeneet alussa sen suhteen suurempia ongelmia. Kaksi toppariamme putosi loukkaantumisten takia pois, mikä tietysti vaikutti tekemiseemme. Toisen jakson alku oli todella rikkonainen. Jätkät laittoivat kaiken peliin, enkä voi sitä moittia mitenkään. Arvostan sitä, miten pelaajamme taistelivat ja tsemppasivat.

- Vaikka Oulu hallitsikin toista jaksoa, molemmat heidän maalinsa olivat sen kaltaisia, joita emme saisi päästää läpi. Annoimme Oululle maalit liian helpolla, Nuorela myöntää.

Lisää uutisia