AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2023

Vasara pettyi Hongan tappioon - "Meidän pitää parantaa"

Vasara pettyi Hongan tappioon - "Meidän pitää parantaa"

Haka oli Honkaa tehokkaampi tiistaina. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Hongan hyvä nousuvire katkesi ainakin hetkeksi tiistaina FC Hakalle kärsityn 0-2-kotitappion myötä.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara oli hävityn kamppailun jälkeen ymmärrettävän allapäin.

– Todella pettynyt fiilis, pääosin pelaamme monta vaihetta pelistä ihan hyvin, mutta molemmat boksit jäävät uupumaan, häviämme niissä liikaa. Päästimme taas yhden erikoistilannemaalin ja puolustimme myös vähän huonosti Hakan ensimmäisessä maalissa.

Toiselle jaksolle tulimme hyvin sisään, olimme pirteitä, painoimme Hakaa alas ja saimme palloa boksiin. Mutta meidän pitää kyllä parantaa laatua. Vaikka vastustajan linja onkin alhaalla, pääsemme ihan tarpeeksi syöttämään hyviltä paikoilta.

Honka ei ole varsinaisesti alkukaudella maaleilla juhlinut ja tässä Vasara näkeekin suurimman varan parantaa.

- Suhteessa siihen se, kuinka monta paikkaa saamme boksista on liian vähän. Sinne pitää saada laatua. Into tehdä maali pitää löytyä, siihen pitää löytää lisää keinoja. Tänään ei oikein meille pomppinutkaan, mutta Haka oli tietyissä asioissa parempi ja ansaitsi voittonsa.

- Meidän pitää parantaa, mutta joukkue kuitenkin tekee koko ajan paljon töitä ja pääosa pelistä pelataan oikein hyvinkin. Tulosurheilua tämä kuitenkin on ja kun maali on tavoitteena ja se jää pois niin totta kai olemme todella pettyneitä, Vasara totesi.

Lisää uutisia