AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2023

​Studioisäntä Tero Karhu perjantain ottelusta: "Voi olla jopa mestaruuden kannalta merkittävä"

​Studioisäntä Tero Karhu perjantain ottelusta: "Voi olla jopa mestaruuden kannalta merkittävä"

"Upi" alkaa päästä vireeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ryminällä kauden aloittanut HJK joutuu toistaiseksi kauden suurimman haasteen eteen, kun se kohtaa perjantaina klo 18.15 alkavassa Veikkausliigaottelussa Kuopion Palloseuran Väre Areenalla.

Ruudun studioisännän luutaa heiluttava Tero Karhu näkee, että ottelun lopputuloksella saattaa olla iso merkitys jopa mestaruuden kannalta.

- Tämä on ehdottomasti kauden isoin ottelun tähän mennessä. HJK:n alkukausi on ollut tyrmäävä, ja jos se voittaa perjantainakin, niin ero jäljessä tuleviin kasvaa kyllä todella suureksi. Ja vaikka ollaankin vasta toukokuussa, voi se merkitä paljon mestaruustaistelua ajatellen, Karhu ennakoi.

Karhu ei löydä HJK:n pelaamisesta juurikaan puutteita.

- Se on vahva joka osa-alueella. Keskinen-Ollila-akseli toimii, Radulovic on tikissä ja puolustuspeli on tiivistä. HJK on todella hyvä, joten KuPSilla on paljon hommia edessään, mikäli aikovat hyvän tuloksen saada. Toki pitää muistaa se, että Jani Honkavaara on saanut viime peleissä pidettyä KuPS:n jalat kuivina, Urho Nissiläkin alkaa löytää tasonsa, joten saapas nähdä, Tero Karhu pohtii.

KuPS-HJK suorana lähetyksenä Ruutu+:ssa perjantaina 5.5. kello 17.30 alkaen. Asiantuntijoina A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva sekä jalkapalloikoni Pekka Lagerblom, Kim Kallström selostaa.

Näet kaikki Veikkausliigaottelut suorana lähetyksenä Ruutu+:sta.

Lisää uutisia