AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2023

AC Oulu ei selitellyt tappiota - "SJK oli vain yksinkertaisesti parempi"

AC Oulu ei selitellyt tappiota - "SJK oli vain yksinkertaisesti parempi"

AC Oulu joutui taipumaan tappioon kotiavauksessaan. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

AC Oulun Veikkausliigakauden kotiavaus lauantaina ei tuonut kaivattua tulosta, kun SJK haki pisteet matkaansa 3-0-voitolla.

Vahvan kevään pelannut AC Oulu jäi lauantaina selkeäksi kakkoseksi.

- SJK oli vain yksinkertaisesti parempi. Meillä ei riittänyt, emme olleet tarpeeksi hyviä. Meillä on vielä paljon tekemistä, jos haluamme olla iso joukkue tässä sarjassa, AC Oulun keskikenttäpelaaja Jere Kallinen sanoi suoraan Kalevalle.

Raatin Stadionin nurmi oli vielä "kevätkunnossa", mutta tämän taakse Laivastonsiniset eivät menneet.

- Tällaisissa peleissä ensimmäinen maali on tärkeä. Kenttä ei ollut paras mahdollinen, mutta ei mikään hirveäkään. Kyllä meidän olisi pitänyt pystyä pelaamaan paljon paremmin. Aika helppoja maaleja tuli, kun emme olleet hereillä.

AC Oulun kannalta saattoi olla hyvä, että se sai oppitunnin näin varhaisessa vaiheessa kautta. Kopissa on takuulla käyty ottelun jälkeen jo ensimmäiset kehityskeskustelut.

- Yhteen peliin ei kausi kaadu, joskus vain tulee tällaisia, mutta ne pitäisi saada mahdollisimman vähiin, Kallinen myönsi.

- Tämä oli yksi niistä päivistä, jolloin asiat eivät onnistu. Peli oli kaukana tasostamme, mutta tiedän, että joukkue osaa oppia nopeasti. Tie menestykseen kulkee tällaisten pelien kautta, päävalmentaja Ricardo Duarte puolestaan totesi.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia