AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2023

SJK haki komean voiton Raatista (AC Oulu-SJK 0-3)

SJK haki komean voiton Raatista (AC Oulu-SJK 0-3)

Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini

SJK vei lauantain ottelun AC Oulun vieraana nimiinsä vakuuttavin lukemin 0-3.

Jere Streng teki uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin, ja samalla ottelun avausmaalin, kun hän sai erinomaisen pystysyötön linjaan Valentin Gascilta. Streng voitti AC Oulun Riku Selanderin, ja sijoitti pallon verkkoon, kun 8 minuuttia oli pelattu. 24 minuutin kohdalla Streng oli tehdä jo toisen maalin, mutta nyt AC Oulun maalissa Calum Ward torjui Strengin volleyn tolpan juuresta.

SJK tuplasi johdon puolen tunnin pelin jälkeen, kun se sai ensin sivuvapaapotkun vasemmalta laidalta, ja siitä Murilo lähetti pallon boksiin. Se osui hieman AC Oulun puolustajaan, mutta tippui takatolpalle Jaime Morenolle, joka puski pallon sisään, tehden hänkin uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin.

SJK dominoi koko ensimmäisen puoliajan lähes täysin, eikä AC Oulu tuntunut pääsevän ollenkaan mukaan peliin.

Matej Hradecky vääntää Ashley Coffeyn kanssa. Kaikki jutun kuvat: Iitu Lehtonen / AC Oulu, luvaton käyttö kielletty.

Toiselle puoliskolle AC Oulun valmentaja muutti ryhmitystä ja muutaman pelaajan, ja kotijoukkue saikin hieman paremmin itsensä mukaan otteluun. Mutta kun peli eteni, sai SJK jälleen dominointivaiheen päälle, eikä lopulta AC Oulu päässyt kertaakaan hätyyttämään Ovie Ejeherin vartioimaa maalia. Kotijoukkueen pelaajat alkoivat turhautua, ja entinen SJK-puolustaja Cristhian Valencia ottikin keltaisen, rikottuaan turhautuneena keskialueella Samson Ebukaa.

SJK iski ottelun kolmannen, ja jälleen tilanne lähti laidasta Murilon jalasta. Keskitys löysi maalin edustalta, takatolpalta Jake Dunwoodyn, joka puski pallon viereen Jaime Morenolle, ja tämä puski pallon syöksypuskulla verkkoon. Pian maalin jälkeen AC Oulun hyökkääjä Ashley Coffey otti keltaisen suunsoitosta ja viime minuuteilla ajoi täysin päin puolustaja Matias Vainionpäätä, ottaen toisen keltaisen ja ulosajon.

Lisää uutisia