AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2023

Ruudun tähtiselostaja nostaa kaksi alkukauden yllätysjoukkuetta esiin

Ruudun tähtiselostaja nostaa kaksi alkukauden yllätysjoukkuetta esiin

FC Lahti on aloittanut kautensa vahvasti. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga on alkanut jännittävissä merkeissä. HJK:ta lukuun ottamatta muut joukkueet ovat vain neljän pisteen sisällä toisistaan.

HJK:n takana tulevat tiukassa nipussa viidessä pisteessä AC Oulu, FC Lahti, SJK sekä FC Honka. Ruudun selostajana toimivan Velja Engström nostaa esiin kaksi mielenkiintoista alkukauden yllättäjää.

- Kyllä Lahti on minulle ollut se positiivisin yllätys. Ehkä AC Oulun kanssa. Toisaalta Oululta odotettiin paljon jo hyvän talvikauden perusteella, mutta minä jotenkin diggaan siitä Oulun pelaamisesta. Se näyttää hyvältä ja tuntuu siltä, että jokaisessa pelissä on sellainen taktiikka, jolla pystytään menestymään. Siinä on variaatioita ja fiksu valmennusstaffi, jonka johdolla uskon, että Oulu pystyy tällä kaudella oikeasti tappelemaan kovista sijoista.

- Ja kyllä tuo Lahden alkukausi, kaksi nollapeliä tässä vaiheessa, kun viime kaudella taisi olla neljä nollapeliä ylipäätään. On se kova minun mielestä vaikean viime kauden jälkeen, että on noin hyvän alun saanut, Engström arvioi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Veikkausliigassa pelataan viikonloppuna täysi kierros.

Tuorein Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa Suplasta.

Lisää uutisia