AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 27.4.2023

Interin vierasputki ei haittaa Noah Nurmea – ”Ei se mitenkään haastavaa ole ollut”

Interin vierasputki ei haittaa Noah Nurmea – ”Ei se mitenkään haastavaa ole ollut”

Noah Nurmi vierailee tuoreimmassa Vekkausliiga-podcastissa.

FC Inter on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla. Noah Nurmen mukaan joukkueen alkukausi on sujunut suhteellisen hyvin.

Inter aloitti kautensa hakemalla vieraspisteet Kuopiosta, mutta koki Ilvekselle niukan tappion Valkeakoskella pelatussa ottelussa. Nu

- Olimme tosi tyytyväisiä KuPS-peliin, varsinkin tulokseen. Kyllä esityskin oli sitä, mitä me lähdimme hakemaan. Tasaisen varma, emme päästäneet KuPSia pahasti paikoille.

- Ilves-peliin olimme vähän pettyneitä. Se olisi ollut huono startti ilman sitä maaliakin, minkä ne tekivät siihen alkuun. Sitten saatiin peli vähän paremmin rullaamaan ja etenkin ekan puoliajan loppu oli hyvää tekemistä. Emme kuitenkaan sitten saaneet toisella puoliajalla väännettyä palloa maaliin. Olimme aika pettyneitä silloin eikä esityskään ollut sitä mitä me olisimme halunneet, Nurmi ruotii joukkueen kahta avausottelua Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Inter aloittaa hieman poikkeuksellisesti kautensa viidellä vierasottelulla Veritas Stadionin kenttäremontin takia. Nurmea ei vieraspainotteinen alku ole häirinnyt.

- Kohta ollaan puolessa välissä. Ei se mitenkään haastavaa ole ollut. Kiva sitten, kun kesällä on paljon kotipelejä. Saadaan semmoinen putki. Tässä on vielä kolme peliä, sellainen kuusi pinnaa olisi hyvä ottaa. Sitten se olisi hyvä saavutus. Töitä pitää tehdä sen eteen vielä, Nurmi toteaa.

Inter on seuraavan kerran tositoimissa lauantaina, kun se matkustaa FC Lahden vieraaksi.

Nurmen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia