AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2023

Zarokostas pitää Honkaa hyvänä mittarina – ”Mahdollisuus todistaa olevamme yksi sarjan parhaista joukkueista”

Zarokostas pitää Honkaa hyvänä mittarina – ”Mahdollisuus todistaa olevamme yksi sarjan parhaista joukkueista”

Stavros Zarokostasilla on kova usko Hakaan.

FC Hakan kausi jatkuu maanantaina, kun vastaan asettuu viime kauden pronssijoukkue FC Honka. Hakan hyökkääjä Stavros Zarokostas pitää espoolaisjoukkuetta Hakalle hyvänä mittarina.

Haka on aloittanut kautensa tappiolla ja tasapelillä. Vaikka avausvoitto on vielä haussa, ei Zarokostas ole painamassa paniikkinappulaa.

- Kausi on vielä alkutekijöissään ja haemme vielä parasta virettämme sekä miten haluamme pelata joukkueena, mutta parannamme koko ajan. Harjoituksissa saamme koko ajan paremman kuvan toisistamme ja opimme tuntemaan toisemme paremmin.

- Meillä on muutamia uusia pelaajia ja siinä menee aina hetki ennen kuin yhteinen sävel löytyy. Minulla on kuitenkin hyvä tunne tästä joukkueesta ja uskon meidän pystyvän saavuttamaan hienoja asioita myös tällä kaudella.

- Emme ole tietenkään aloittaneet tuloksellisesti parhaalla mahdollisella tavalla, mutta en ole huolissani siitä vielä. Jos jatkamme samaan malliin, niin kyllä tuloksetkin tulevat, Zarokostas toteaa Hakan sivuilla.

Hakalla on mahdollisuus avata voittotilinsä maanantaina, kun FC Honka saapuu vieraaksi Tehtaan kentälle. Honka rankattiin kauden ennakkoarvioissa haastamaan HJK:ta mestaruudesta, joten Haka saa erinomaisen mittarin maanantaina.

- Honka on erittäin hyvä joukkue ja mielestäni tämä on meille hyvä mahdollisuus todistaa myöskin olevamme yksi sarjan parhaista joukkueista.

FC Haka-FC Honka Tehtaan kentällä maanantaina 24.4. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia