AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2023

​Mika Hilander: "Mistä rytmitys Hakan hyökkäyspelaamiseen?"

​Mika Hilander: "Mistä rytmitys Hakan hyökkäyspelaamiseen?"

"Hila" on asiantuntijana maanantaina studio-ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantai on Veikkausliigan ja Ruutu+:n studiopäivä. Tällä kertaa studion valot loistavat Tehtaan kentällä FC Haka-Honka -ottelussa.

Asiantuntijat Mika Hilander ja Pekka Lagerblom ovat Lassi Hurskaisen tentattavana jo klo 17.15 alkaen. Itse ottelu alkaa klo 18.00 Velja Engströmin selostamana.

Tehtaan kenttä on tuttu paikka Mika Hilanderille. Ex-Haka-veskari on laittanut merkille Hakan pelin tietynlaisen epätasapainon.

- Peli ei oikein vain kulje. Jostain tarvitsisi saada rytmitystä otteisiin. Esimerkiksi AC Oulua Haka ei pystynyt luomaan kuin ehkä yhden pitemmän hyökkäyksen. Ja kun ollaan 2-0 johdossa, oli liian kiire tehdä se kolmas osuma, ja siinä samalla paine omassa päässä nousi, Hilander analysoi.

Hongalta Hilader ei odota yllätyksiä.

- Tuttu Honka nähdään maanantaina. Täysin ansaittu voitto Kuopiosta edellisellä kierroksella. Honka tulee pitämään palloa ja hallitsemaan peliä ja Haka yrittää iskeä vastaan, mutta jotain muutakin Hakan on kyllä keksittävä maanantaille hyökkäyksiinsä, Mika Hilander penää.

Studiolähetys Tehtaan kentältä alkaa klo 17.15. Näet myös kaikki muut Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia