AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2023

Vesa Vasaralla kaksijakoiset tunnelmat – ”Jäi vähän vajaa fiilis”

Vesa Vasaralla kaksijakoiset tunnelmat – ”Jäi vähän vajaa fiilis”

Vesa Vasara jäi kaipaamaan omiltaan enemmän. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka tasasi pisteet FC Hakan vieraana 1-1-numeroin. Hongan päävalmentaja Vesa Vasaralle jäi ottelusta kaksijakoinen tunnelma.

Honka oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta Haka oli voitossa kiinni aina viimeiselle minuutille saakka. Honka nousi kuitenkin rangaistuspotkulla tasapeliin ja sai tuliaisiksi pisteen mukaan.

- Olimme alussa aika pitkään niskan päällä ja sen takia pettynyt lopputulokseen. Tehot tulevat vaikeimman kautta ja siinä korostuvat erikoistilanteet molemmissa bokseissa. Haka oli sitten sen verran tehokas, että pystyi tekemään maalin. Onneksi pystyimme lopussa nousemaan ja tulemaan tasoihin. Jäi kuitenkin vähän vajaa fiilis. Joukkue pelaa sinänsä ihan hyvin, muttemme saaneet ihan parastamme irti, Vasara analysoi ottelua.

Honka ei kyennyt muuttamaan hallintaansa tehoiksi ja Haka pystyi pitämään espoolaiset pois vaarallisimmilta maalipaikoilta. Vasara myönsi, että hyökkäyspelaamisessa on parannettavaa, mutta hyviäkin asioita löytyi.

- Periaatteessa kaikki on ihan hyvin, mutta tarvitsemme tällaisissa peleissä enemmän uhkaa sinne taakse ja useampia kertoja. Hakalla on kuitenkin se vastaisku- ja erikoistilanneuhka ja pärjäsimme niissä pääasiassa ihan hyvin.

Lisää uutisia