AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2023

Ramadingaye odottaa hienoa tunnelmaa– ”Tolsalla on tosi iso meininki”

Ramadingaye odottaa hienoa tunnelmaa– ”Tolsalla on tosi iso meininki”

David Ramadingaye odottaa kovaa ottelua.

KTP saa perjantaina kotikentälleen KuPS:n ja ottelu on samalla Ruudun studio-otteluna. David Ramadingaye odottaa kovaa kohtaamista kuopiolaisjoukkuetta vastaan.

KTP avasi kautensa 0-2-tappiolla kotonaan AC Oululle. Tappiosta huolimatta Ramadingaye näki joukkueen pelissä paljon positiivista.

- Olimme ihan hyvin pelissä mukana ja siinä oli muutamia paikkoja mistä olisimme voineet itse tehdä. Emme tehneet, niin hyvä joukkue kuten AC Oulu käyttää oman paikkansa. Sitten se on vaikea takaa-ajoasemasta lähteä peliin, varsinkin tuollaista joukkuetta vastaan. Ansaitsimme sen tappion siitä syystä, ettemme tehneet itse maaleja. Hyvälle joukkueelle hävittiin, mutta siitä jäi paljon myös positiivista meille. Pystyimme luomaan jonkin verran maalipaikkoja ja pysyimme hyvin pelissä mukana. Joku toinen päivä olisimme voittaneet pelin, Ramadingaye luotaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ramadingaye tiedostaa, että perjantaina vastaan asettuu kova haaste, mutta Ramadingaye lähtee otteluun luottavaisena.

- Jos AC Oulu oli neljän kärjessä, niin ainakin ihan yhtä kova vastus tulee vastaan. Ehkä jopa astetta kovempi vastus. On rutinoitunut joukkue ja tottunut olemaan kärkitaistossa. Tietenkin uusi valmennus, en tiedä, onko niiden peli muuttunut muuten.

- Tulee taas tosi hyvä haaste, saadaan taas tosi iso peli alle ja uskon, että Tolsalla on tosi iso meininki perjantaina. Viikonloppu alkaa ja KuPS tulee vieraaksi, niin siellä on varmasti hyvä hulivili meininki. Pelillisesti saadaan kyllä tosi kova haaste, mutta sehän tässä on hienointa, että saadaan kovia matseja koko ajan. Uskon, että se tulee olemaan silti tiukka peli ja pienet yksityiskohdat tulevat ratkaisemaan sen pelin.

Suplan tuorein Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

KTP - KuPS perjantaina 14.4. kello 18.00 Arto Tolsa Areenalla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia