AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 12.4.2023

Ramadingaye iloitsee KTP:n paluusta parrasvaloihin – ”Haluan vielä kerran sinne näyttämään omaa osaamista”

Ramadingaye iloitsee KTP:n paluusta parrasvaloihin – ”Haluan vielä kerran sinne näyttämään omaa osaamista”

David Ramadingaye vierailee tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

KTP palasi taas täksi kaudeksi Veikkausliigaan yhden välivuoden jälkeen. Kotkalaisjoukkueen kapteeni David Ramadingaye on innoissaan joukkueen saadessa mahdollisuuden taas näyttää kyntensä korkeimmalla sarjatasolla.

KTP:n edellinen visiitti Veikkausliigassa kesti yhden kauden. Nyt perinteinen kotkalaisjoukkue on jälleen liigakartalla mukana.

- Hyvältä tuntuu. Tässä on henkilökohtaisesti meinannut pari kertaa lopettaa, kun on ollut niin pettymystäyteisiä kausia. On koko ajan päässä ollut se, että haluaa pelata Veikkausliigaa. Edellisen visiitin jälkeen tuntui, että sen päätteeksi piti itseä täysin surkeana jalkapalloilijana. Hetki meni ja mietti, että minä en ole näin huono pelaaja. Haluan vielä kerran sinne näyttämään omaa osaamista, Ramadingaye toteaa Suplan tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Ramadingaye muistuttaa, että paluu Veikkausliigaan ei ole vain hänelle henkilökohtaisesti merkittävä asia, vaan myös seuralle ja koko Veikkausliigassa.

- Tietenkin joukkueena ollaan vesi kielellä venattu, että päästään parrasvaloihin ja Suomen parhaita vastaan pelailemaan. Seuralle tietenkin tosi iso asia pelata taas Veikkausliigassa. Minusta tuntuu, että myös koko Veikkausliigalle. Kotka on sellainen perinteikäs ja ehkä vähän v-mäinen paikkakunta myös käydä pelaamassa. Se tuo hyvää väriä tähän, "Dave" heittää.

Ramadingayen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Lisää uutisia