AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2023

"Voimme odottaa menestystä" - Urho Nissilä uskoo KuPS:n mahdollisuuksiin

"Voimme odottaa menestystä" - Urho Nissilä uskoo KuPS:n mahdollisuuksiin

"Upi" on jälleen KuPS-paidassa. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS teki aivan kauden kynnyksellä kovan kaappauksen, kun Urho Nissilä saatiin takaisin joukkueen riveihin.

Nissilä hakee yhä pelipaikkaa ulkomailta. Hän teki KuPS:n kanssa tälle kaudelle vain pätkäsopimuksen, joka päättyy heinäkuun lopussa.

- Kesän edetessä näkee missä ura jatkuu heinäkuun jälkeen. Ehdoton tavoitteeni on päästä pelaamaan ulkomaille, Nissilä paaluttaa Savon Sanomille.

Paluu Kuopioon on kuitenkin Nissilälle mukava asia. Nykyinen KuPS:n joukkue ei ole kovin tuttu, koska kokemuksia on vain reilun viikon ajalta.

- Tulin Kuopioon reilu viikko sitten, mutta harjoituksissa olen huomannut, että joukkueessa on paljon hyviä pelaajia. Kun KuPS:lla on myös osaava valmennus, voimme odottaa menestystä. Harjoituksissa olen pistänyt merkille, että nyky-KuPS:lla on monipuolinen pelitapa, Nissilä kertoo.

Nissilä veti tiistaina viimeistelyharjoituksen hymy kasvoilla. Tutut yllättävät liikkeet ja oivaltavat syötöt kuuluivat tutusti tiistain syntymäpäiväsankarin ohjelmaan.

- Olen täysin pelikunnossa. Jalka toipui kuntoon jo kauan sitten, Nissilä selvittää.

Nissilä on kuulunut melkein automaattisesti KuPS:n avauskokoonpanoon viime vuosina, kun hän on ollut Kuopiossa. Nyt tilanne voi olla toinen, koska kokemuksia KuPS:n nykyjoukkueesta on vähän. Nissilä ei ollut kentällä esimerkiksi viimeisessä harjoitusottelussa.

- En vielä tiedä minkälaista roolia minulle on kaavailtu avausotteluun, Nissilä kertoi viimeistelyharjoituksen jälkeen.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia