AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2023

Valmentajanvaihdos muuttanut KuPS:n pelityyliä – ”Suoraviivaisempi ja enemmän riskejä”

Valmentajanvaihdos muuttanut KuPS:n pelityyliä – ”Suoraviivaisempi ja enemmän riskejä”

Anton Popovitch uskoo KuPS:n pystyvän haastamaan HJK.

KuPS:n joukkueessa merkittävin muutos joukkueessa tapahtui penkin takana, kun Pasi Tuutti korvasi Simo Valakarin. Anton Popovitchin mukaan joukkueen pelityyli on samalla hieman muuttunut.

Popovitchin mukaan tällä kaudella nähdään entistä suoraviivaisempi ja hyökkäävämpi KuPS.

- Kyllä me edelleen tukeudumme siihen pallonhallintaan, mutta ehkä enemmän ajatellaan sitä niin, että ei ehkä naiivisti pelata joka kerta alakerran kautta. Se, että toppari pääsee vaikka pelaamaan pitkän pallon linjan taakse ja saadaan sitä kautta maali. Se on sama asia, kuin me syöteltäisiin 50 kertaa ja saadaan se maali. Ehkä sitä kautta suoraviivaisempi pelityyli ja myös ehkä enemmän otetaan riskejä siellä kentällä. Ei ole ehkä niin puolustava pelityyli, Popovitch toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

KuPS on jäänyt kahtena edelliskautena HJK:n taakse hopealle, vaikka on kamppaillut mestaruudesta loppuun saakka. Popovitch uskoo KuPS:n pystyvän haastamaan HJK myös tällä kaudella.

- Jos miettii meidän viime peliä Liigacupissa, joka päättyi 1-1 ja hävittiin rankkareilla, niin mielestäni se oli ihan tasaväkinen ottelu. Kyllä voin myöntää, että HJK oli parempi siinä, mutta itse kaudelle, niin me määritellään se, kuinka hyviä me voidaan olla. Turha ehkä ajatella HJK:ta siinä vaiheessa.

Popovitchin haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

KuPS-FC Inter keskiviikkona 5.4. kello 18.00 Väre Areenalla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia