AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2023

Aleksi Paananen luotoa uhkuen kauteen – ”Meillä on laadukas pelaajarinki sekä valmennus”

Aleksi Paananen luotoa uhkuen kauteen – ”Meillä on laadukas pelaajarinki sekä valmennus”

Aleksi Paananen aloittaa ensimmäisen kautensa HJK:ssa.

HJK aloittaa mestaruutensa puolustamisen isännöimällä FC Honkaa keskiviikkona. HJK:n Aleksi Paanasen mukaan harjoituskausi on sujunut hyvin ja joukkue on valmis kauden avaukseen.

Pitkä valmistautumiskausi on vihdoin ohi ja edessä on Veikkausliigan avausottelu. Paanasen mukaan HJK:n tilanne kauden osalta näyttää hyvältä.

– Takana on tyypillinen Suomen harjoituskausi: pitkä, kylmä ja pimeä. Nyt kun aurinkokin rupeaa pikkuhiljaa paistaa, on mukava päästä aloittamaan tosipelit. Meillä on laadukas pelaajarinki sekä valmennus, ja haluamme jatkaa talvikauden hyvää virettämme myös liigassa, Paananen pohtii HJK:n sivuilla.

Kauden avauksessaan HJK saa vastaansa FC Hongan Metroderbyssä. Joukkueet kohtasivat talven aikana Liigacupissa, jolloin HJK oli vahvempi, mutta Paananen odottaa erilaista ottelua keskiviikkona.

– Totta kai Honka tulee keskiviikon matsiin eri tavalla ja hakee parempaa tulosta kuin viimeksi, mutta olemme siihen valmiita. En näe mitään syytä, mikä estäisi meitä pelaamasta samalla tavalla ja ottamaan samanlaista voittoa, vaikka lähtökohdat ovatkin erilaiset, toteaa Paananen.

HJK-FC Honka keskiviikkona 5.4. kello 18.15 Bolt Arenalla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. YLE TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Lisää uutisia