AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 21.3.2023

"Palvelee hyvin valmistautumistamme" - FC Lahti isännöi ykköscupin mestari JäPS:aa keskiviikkona

"Palvelee hyvin valmistautumistamme" - FC Lahti isännöi ykköscupin mestari JäPS:aa keskiviikkona

Mikko Mannila odottaa hyvää ottelua keskiviikolle. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauteen valmistautuva FC Lahti pelaa keskiviikkona viimeisen harjoitusottelun kotonaan ennen kauden alkua. Vieraaksi saapuu juuri Ykköscupin voittoa juhlinut Järvenpään Palloseura.

FC Lahti leireili viime viikolla Barcelonan lähellä Saloussa, jossa joukkue pelasi kaksi kansainvälistä harjoitusottelua. Viikko sitten maanantaina Lahti kohtasi islantilaisen pääsarjaseuran Keflavíkurin. Lahden hienokseltaan hallitsema ottelu päättyi lopulta 2—2-tasatulokseen. Lahtelaisista maalinteossa onnistuivat Irfan Sadik ja Eemeli Virta. Sadik osui Altin Zeqirin alustuksesta, Virta puolestaan Marius Könkkölän. Molemmat laitapelaajat ovat pelanneet hyvän kevään.

Keskiviikon otteluun Lahti lähtee hiomaan viimeisiä kuvioitaan ennen kauden alkua. Kokoonpanosta puuttuvat varmasti maajoukkueiden matkassa olevat Onni Hänninen, Samuel Pasanen, Vilho Huovila ja Akseli Puukko. Lisäksi sivussa on pitkäaikaispotilas Lassi Järvenpää. Tommi Jäntti ja tuore hankinta Matheus Alves ovat myös sivussa keskiviikkona, mutta kaksikko harjoitteli tiistaina muun joukkueen mukana.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila haluaa nähdä hyvälle hyökkäyspelille jatkoa myös keskiviikon ottelussa.

– Lahdessa pääsemme jälleen omaan selkeään valmistautumisrytmiin ja aloitamme tällaisissa olosuhteissa myös kauden. Haluan, että pystymme huomenna jatkamaan vaarallista hyökkäyspeliämme. Vastustaja on hyvä ja he ovat jopa Ykkösessä suosikkeja, joten meidän pitää myös muistaa puolustaa ja painostaa hyvin. Tämä ottelu palvelee valmistautumistamme hyvin, Mannila tiivistää.

FC Lahti – JäPS keskiviikkona 22.3. kello 17.00 Kisapuiston harjoitustekonurmella.

Lisää uutisia