AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 20.3.2023

KuPS ja Wetteri pitkään yhteistyösopimukseen - jatkoa yhteistyölle Autotalo Hartikaisen kanssa

KuPS ja Wetteri pitkään yhteistyösopimukseen - jatkoa yhteistyölle Autotalo Hartikaisen kanssa

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura ja Wetteri ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Pitkään KuPS:n kumppanina ollut Autotalo Hartikainen siirtyi maaliskuussa 2023 liiketoimintakaupan myötä osaksi Wetteri-konsernia.

Autotalo Hartikainen on ollut pitkään KuPSin yhteistyökumppani ja yhteistyön jatkumo Wetterin kanssa on erittäin tärkeä asia Kuopion Palloseuran hallituksen puheenjohtajalle Markku Raatikaiselle.

- KuPS:n ja Wetterin välinen kumppanuussopimus jatkaa pitkää yhteistä kumppanuushistoriaa ja Neulalammentie 4:n Wetteri autotalo asiantuntevilla palveluillaan ja osaavan henkilöstönsä kautta toimii KuPS:n strategisena kumppanina allekirjoitetun sopimuksen myötä aina vuoteen 2025 saakka. KuPS ja Wetteri. Tänään Yhdessä, Aina Yhdessä, Banzai!

Sopimuksen jatko on myös autotalonjohtaja Markku Moilaselle mieluinen.

- Olemme olleet todella tyytyväisiä KuPS.n kanssa tehtyyn yhteistyöhön ja olemme kasvattaneet sopimuskausien aikana asemaamme autokaupan toimijana merkittävästi.

- Yhteistyösopimuksen jatko oli meille itsestäänselvyys ja haluamme vahvistaa asemaamme entisestään KuPS-perheiden parissa ja kehittää toimintaamme koko kansan ykkösosto- ja huoltopaikkana Wetteri-kyltin alla.

Lisää uutisia