AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 19.3.2023

"Hieno fiilis maaleista" - finaalipaikan karkaaminen harmitti kuitenkin Interin Noah Nurmea

"Hieno fiilis maaleista" - finaalipaikan karkaaminen harmitti kuitenkin Interin Noah Nurmea

AC Oulun ja Interin välierä ratkaistiin vasta pilkuilla. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

FC Interin haaveet toisesta perättäisestä finaalipaikasta Liigacupissa kariutuivat lauantaiseen välierätappioon AC Oululle.

Inter oli hallitsevampi avauspuoliskolla ja myös johti ottelua tauolla. AC Oulu tuli kuitenkin tasoihin ja voittaja ratkaistiin lopulta rangaistuspotkuilla, jotka oululaiset veivät nimiinsä 6-5.

– Tietenkin harmittaa, että jäi finaalipaikka nappaamatta. Lähellä se oli. Tiukka vääntö, mutta nyt jäi tuon verran puuttumaan, Interin Noah Nurmi sanaili.

- Mielestäni ensimmäinen puoliaika oli tosi hyvä meiltä, ei ollut mitään ongelmia. Toinen puoliaika oli ehkä vähän vaikeampi, mutta pysyttiin kuitenkin aika kompakteina, ihan hyvä esitys kokonaisuudessaan meiltä.

Nurmi viimeisteli ottelun avausmaalin ja vei Interin 1-0-johtoon. Myös rangaistuspotkukilpailussa Nurmi upotti oman 11-metrisensä.

– Totta kai se oli siinä hetkessä tosi hieno tilanne, että vihdoinkin sai maalitilin avattua. Toivottavasti saisi vielä tehtyä niitä lisääkin. Hieno fiilis niistä, Noah kertoo fiiliksistä osumistaan.

Lisää uutisia