AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 17.3.2023

"Pyrimme dominoimaan pallollisena" - SJK saa IFK Mariehamnin vieraakseen lauantaina

"Pyrimme dominoimaan pallollisena" - SJK saa IFK Mariehamnin vieraakseen lauantaina

Kuva: Mira Lönnqvist

SJK kohtaa Veikkausliigan uuteen kauteen valmistelevissa harjoitusotteluissaan lauantaina kotonaan IFK Mariehamnin.

SJK:n edelliset ottelut ovat sujuneet lupauksia herättävästi. Ensin se tasasi pisteet Norjassa Tromsø IL:n vieraana 3–3-tuloksella, ja sen jälkeen otti vierasottelussa makean voiton Helsingin Jalkapalloklubista lukemin 2–3. Viime lauantaina OmaSp Stadionilla SJK:n vastustajaksi saapui Turun Palloseura, jonka Kerho kaatoi luvuin 3–2.

Kahdessa aiemmassa harjoitusottelussaan ahvenanmaalaiset kouluttivat ensin viime kauden päätteeksi Ykkösestä Kakkoseen pudonnutta Pargas IF:ia kotonaan luvuin 6-1. Viime perjantaina IFK Mariehamn sen sijaan taisteli itsensä urheiluseurojen toverillisessa kohtaamisessa 1–1-tasapeliin Ruotsin pääsarjajoukkue IFK Göteborgin vieraana.

Lauantain vieras onkin jälleen uusi koetinkivi Kerholle.

– Odotamme kohtaavamme joukkueen, joka Veikkausliigassa tekee vastustajan pelaamisesta aina vaikeaa ja heillä on takanaan onnistumisia. Voimme pelissä jatkaa joukkueemme ja taktiikoidemme rakenteiden kestävyyden testaamista erilaisia joukkueita vastaan.

- Keskitymme pelissä siihen että pyrimme dominoimaan peliä pallollisena ja ilman palloa pitämällä suoritustasomme ja hyökkäävyytemme korkealla, ennakoi SJK-päävalmentaja Joaquín Gómez.

Lauantaina 18.3. kello 13.00 alkava ottelu pelataan OmaSp Stadionilla.

Lisää uutisia