AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 17.3.2023

Kanerva muistuttaa Veikkausliigan toimivan hyvänä ponnahduslautana myös Huuhkajiin

Kanerva muistuttaa Veikkausliigan toimivan hyvänä ponnahduslautana myös Huuhkajiin

Pyry Soiri on tuttu näky Huuhkajissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Markku Kanerva julkaisi tiistaina miehistönsä EM-karsintojen avausotteluihin Tanskaa ja Pohjois-Irlantia vastaan. Veikkausliigapelaajista Kanerva valitsi Tuomas Ollilan, Pyry Soirin, Matti Peltolan ja Noah Pallaksen.

Kanervan mukaan valintaperusteet Huuhkajiin ovat yksinkertaiset.

- Heidän ja muiden kohdalla näytöt ennen kaikkea. Mikä minulle merkkaa paljon on se, että kun pelaaja saa sauman tulla Huuhkajiin, niin miten he siellä esiintyvät, Kanerva kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kanerva painottaa myös, että näytöt seurajoukkueessa ovat tärkeitä ja etenkin kansainvälisissä peleissä annetut näytöt korostuvat.

- Seuraava miljöö on se seurajoukkuepelit. Jos ajatellaan näitä kovia pelejä, mitä me tulemme kohtaamaan EM-karsinnoissa, niin kansainväliset pelit seurajoukkueissa ovat aika hyviä mittareita. Jos ajatellaan Pyry Soiria ja muitakin, jotka ovat nyt olleet maajoukkueessa Veikkausliigasta, niin niiden kansainvälisten pelien arvoa korostuu näyttöpaikkoina. Se on selvää.

Kanervan haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia