AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 15.3.2023

Markku Kanerva seuraa Veikkausliigaa tiiviisti – ”Veikkausliigassa on mielenkiintoisia pelaajia”

Markku Kanerva seuraa Veikkausliigaa tiiviisti – ”Veikkausliigassa on mielenkiintoisia pelaajia”

Markku Kanerva odottaa jo tulevaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva toimii tällä kaudella yhtenä Ruudun asiantuntijana Veikkausliigan otteluissa. Kanerva seuraakin Veikkausliigaa tänä vuonna erityisellä mielenkiinnolla.

Kanerva seuraa Veikkausliigaa tarkasti muutenkin, mutta asiantuntijan rooli tuo tänä vuonna myös uudenlaisen näkökulman. Samalla hän kartoittaa tulevaisuuden nimiä Huuhkajia silmällä pitäen.

- Tähän pyydettiin ja sitä mietin, Kanerva avasi päätymistään Ruudun asiantuntijaksi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Muutenkin seuraan Veikkausliigaa tiiviisti. Huuhkajien pelaajista suurin osa pelaa ulkomailla, mutta Veikkausliigassa on mielenkiintoisia pelaajia. Aina pitää katsoja pidemmälle tulevaisuuteen. Löytyykö sieltä Veikkausliigasta pelaajia, jotka alkavat tunkea jalkaansa sitten A-maajoukkueeseen, Kanerva jatkaa.

Kanervan lisäksi asiantuntijoina jatkavat Marko Rajamäki ja Pekka Lagerblom ja Kanervan lisäksi uusina kasvoina nähdään Helmareiden ja Juventuksen legenda Tuija Hyyrynen sekä Veikkausliiga-legendat Mehmet Hetemaj ja Mika Hilander. Kanerva odottaa mielenkiintoista kautta sekä kentällä että studiossa.

- Mielenkiintoinen miehistö meillä on kasassa, se oli yksi syy myös siihen, että tässä ollaan mukana. Odotan erittäin mielenkiintoista rupeamaa ja Veikkausliigakautta.

- Viime kausi oli tosi jännittävä ja uskon, että myös tästä kaudesta tulee jännittävä. Voimasuhteista on vaikea vielä sanoa, Kanerva katsoo jo kohti tulevaa kautta.

Kanervan haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia