AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 10.3.2023

Traktoritkin SJK:n haasteena - "Tuntuu että aina tapahtuu jotain"

Traktoritkin SJK:n haasteena - "Tuntuu että aina tapahtuu jotain"

Ville Tikkanen selvisi vähällä kaksinkamppailusta traktorin kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n tiukka viikko jatkuu lauantaina ottelulla TPS:aa vastaan ja tällä kertaa kotikentällä.

Ottelu pelataan ulkona OmaSp Stadionilla. Viikonlopun säätila näyttää sellaiselta, että pikkupakkasessakin kenttä saadaan kuntoon. SJK on myös jo harjoitellut OmaSp Stadionilla viime viikosta alkaen.

SJK:lla on ollut hieman loukkaantumisia puolustuspään pelaajistossa, ja keskiviikkona HJK-ottelussa Ville Tikkanen otettiin vaihtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun hän loukkasi itseään juostessaan kentän rajojen ulkopuolelle.

– Tämä on ollut tietenkin hieman haastava viikko. Ja tuntuu, että aina kun löydämme jonkun pelaajan sopivaan rooliin, jotain tapahtuu. Joskus jotain aivan ihmeellistä, kuten Tikkaselle viime pelissä, joka osui kentän laidalla olleeseen traktoriin, naurahtaa SJK-luotsi Joaquin Gómez.

– Mutta, olemme aina löytäneet korvaajan joka paikalle. Ja aina nämä ovat esiintyneet hyvin. Eli meillä on hyviä vaihtoehtoja, Gómez jatkaa.

Mitään tungosta SjK:n sairastuvalla ei muutamasta poissaolosta huolimatta silti ole.

– Matias Vainionpää on varmuudella kuitenkin sivussa ainakin pari viikkoa saatuaan loukkaantumisen harjoituksissa ennen Norjan reissua. Matej Hradecky puolestaan palaa takaisin oltuaan hieman kipeänä. Oikeastaan, ainoastaan Matias ja Pablo Andrade ovat varmuudella sivussa lauantaina.

- Tikkanenkin pystyy pelaamaan, samoin Otto Kemppainen tekee nyt paluun mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Meillä on ollut hieman haasteita puolustuspään pelaajien kanssa, mutta olemme aina löytäneet keinot. Tämä osoittaa mielestäni meidän pelaajaryhmän vahvuuden, sanoo Gómez.

SJK - TPS vihelletään käyntiin lauantaina kello 14.30.

Lisää uutisia