AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 10.3.2023

"Haluamme nähdä jatkuvuutta esityksessä" - SJK päättää tiukan viikon TPS:aa vastaan lauantaina

"Haluamme nähdä jatkuvuutta esityksessä" - SJK päättää tiukan viikon TPS:aa vastaan lauantaina

Kuva: Mira Lönnqvist

SJK saa vieraakseen Ykkösen kärkijoukkueisiin kuuluvan TPS:n harjoitusottelussa lauantaina 11.3. kello 14.30.

Lauantain peli on SJK:lle kolmas putkeen ulkokentillä, kun se pelasi viime sunnuntaina harjoitusottelun Norjassa pääsarjajoukkue Tromsø IL:aa vastaan ja keskiviikkona kohdattiin HJK Bolt Arenalla Helsingissä. Ulkona pelaaminen sopii SJK:lle merkittävästi paremmin kuin pienellä kentällä sisällä hallissa, ja tulokset ovatkin olleet mainioita. Tromsø IL pelissä ottelu päättyi 3-3 tasapeliin, ja HJK kaatui Helsingissä 3-2 luvuin.

– Tämä viikko on sujunut suunnitelmien mukaan, ja meillä on tarkoituksena pelata kolme ottelua tiiviissä tahdissa, sekä samalla näyttää kentällä niitä asioita, mitä olemme harjoitelleet. Ja kaikki se kova työ, mitä olemme tehneet viime viikkoina, erityisesti näiden viimeisen kahden viikon aikana, alkaa näkymään näissä otteluissa. Tähän asti kaikki on sujunut hyvin. Kaksi erittäin vahvaa esitystä vieraskentillä, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Gómez toivoo, että positiivisesti sujunut viikko saa päätöksen samoissa merkeissä.

– Meillä onkin tarkoituksena parantaa nimenomaan vieraspelien esityksiä viime kaudesta. Siksi halusimme rakentaa tämän viikonkin niin, että ensin kaksi vieraspeliä ja sitten kotona lauantaina. Olemme suoriutuneet tästä korkealla tasolla, ja haluamme nähdä nyt lauantain ottelun seuraavana haasteena.

- Eli haluamme nähdä jatkuvuutta esityksessä riippumatta siitä, keitä pelaajia kentällä on. Ja jatkaa vähintään samalla tasolla, mieluusti jopa parantaa vielä hieman. Tämä on meidän tavoitteemme TPS:a vastaan.

SJK - TPS OmaSp Stadionilla lauantaina 11.3. kello 14.30.

Lisää uutisia