AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 5.3.2023

"Nyt fokus Veikkausliigakauden alkuun" - FC Lahden Altin Zeqiri näki paljon hyvää Liigacupin otteluissa

"Nyt fokus Veikkausliigakauden alkuun" - FC Lahden Altin Zeqiri näki paljon hyvää Liigacupin otteluissa

Altin Zeqiri osui kolmesti Liigacupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden taival Liigacupissa päättyi lauantaiseen 1-1-tasapeliin FC Interin vieraana ja seuraavaksi joukkue suuntaa Espanjan leirille.

FC Lahden maalista lauantaina vastasi Altin Zeqiri, joka on ollut hyvässä vireessä talvikaudella. FC Lahden parhaat maalitykit Liigacupissa alkulohkossa olivat Zeqiri ja Irfan Sadik kolmella osumalla.

- Totta kai tämä lämmittää, mutta toivottavasti saamme jatkettua tätä kauden aikana. Nyt on hyvä aika siirtää fokus Veikkausliigakauden alkuun, Zeqiri sanoi Etelä-Suomen Sanomille.

Kuhnurit voitti ja hävisi A-lohkon viidestä pelistä kaksi ja taisteli jatkopaikasta vielä viimeisessä ottelussa. Maaliero jäi yhden plussalle lukemiin 10-9.

- Tämä on ollut positiivista. Moni nuori on saanut näytönpaikkoja, olemme esiintyneet ihan hyvin. IFK Mariehamn- ja KTP-pelit olivat hyviä tuloksellisesti ja pelillisesti, muista voimme poimia pelillisiä asioita kauteen.

Alkavalla viikolla FC Lahti suuntaa kohti etelän leiriä ja pelaa Espanjassa myös kaksi peliä.

- Ensimmäinen taitaa olla perjantaina, mutta vastustajasta en ole ihan varma. Toinen on maanantaina, Zeqiri laskeskelee.

- Viikko siellä ei ole pitkä aika, keskitymme enimmäkseen taktisiin asioihin.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat
Lisää uutisia