AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 4.3.2023

"Voi olla puoliksi tyytyväinen" - jatkopaikka Liigacupissa karkasi FC Lahdelta

"Voi olla puoliksi tyytyväinen" - jatkopaikka Liigacupissa karkasi FC Lahdelta

Altin Zeqiri iski Kuhnureiden osuman lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja FC Inter tasasivat Turussa pisteet Liigacupin lohkovaiheen päätöskierroksella lukemin 1-1.

Tulos tarkoitti Interin jatkopaikkaa ja Lahden karsiutumista

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli ottelun jälkeen pettynyt jatkopaikan luisuttua käsistä. Hän myönsi, että ottelu oli Lahdelle haastava. Mannila manasi pientä passivoitumista ja valumista Interin maalissa.

– Se meni tiukaksi. Kävimme lähellä voittomaalia, joten nyt kismittää. Saimme muutaman maalipaikan loppuun, mutta kokonaisuutena peli oli meille hankala. Emme kyenneet hallitsemaan palloa niin paljon kuin olisimme halunneet. Meillä oli muutamia rakenteellisia ongelmia, joita jouduimme ratkaisemaan ottelun aikana.

- Nuoret pojat vastasivat kuitenkin hyvin muutoksiin. Muutaman kerran valuimme ja passivoiduimme turhaan, ja siitä syntyi myös vastustajan maali. Onneksi pystyimme kuittaamaan sen heti. Kokonaisuutena Liigacupiin voi olla puoliksi tyytyväinen. Työ jatkuu ja kohti seuraavaa, Mannila totesi heti ottelun jälkeen.

FC Lahti sijoittui A-lohkossa seitsemällä pisteellä kolmanneksi. Seuraavaksi FC Lahti matkaa leireilemään Espanjaan, jossa joukkueen on tarkoitus pelata kaksi harjoitusottelua.

Lisää uutisia