AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2023

Ilveksen Aspegren painottaa: "Ensimmäisen maalin merkitys on tärkeä"

Ilveksen Aspegren painottaa: "Ensimmäisen maalin merkitys on tärkeä"

Felipe Aspegren pelaa jälleen tällä kaudella Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime viikolla KuPS:n Liigacupissa 3-0 -voittanut Ilves haastaa lauantaina Vaasassa VPS:n

Ilveksen puolustaja Felipe Aspegren lähtee Vaasaan myös luottavaisin mielin. Yhteispeli alkaa näkymään, mitä enemmän pelaajat viettävät aikaa yhdessä.

– Koko ajan peli pelimme on parantunut ja muuttunut yhtenäiseksi tekemiseksi. Paljon olemme jo yhdessä harjoitelleet ja jengi alkaa ymmärtämään toistensa liikkeet. Maalitilanteita saadaan nyt paremmin luotua ja viimeistely alkaa sitä kautta onnistumaan. Puolustuspelikin alkaa toiminaan, mistä kaksi nollapeliä ovat hyvänä osoituksena, Aspegren toteaa Ilveksen sivuilla.

Vaikka Liigacupin avausosumaa jouduttiin odottamaan kolmanteen otteluun, ei siitä "Felpun" mukaan ollut ehtinyt paineita syntymään.

– Totta kai ensimmäisen maalin merkitys on tärkeä, sen jälkeen alkaa itseluottamus kasvamaan. En usko, että mitään apinoita olisi ollut selässä kuitenkaan. Vaasassa täytyy pystyä purkamaan heidän prässinsä ja jatkamaan omien paikkojen viimeistelyä, niillä sieltä kolme pistettä napataan.

Liigacupin ottelu VPS - Ilves Fennia Areenalla lauantaina 18.2. kello 17.45. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia