AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2023

"Minun pitää olla paras tässä sarjassa" - Petteri Forsell ei peittele tavoitteitaaan

"Minun pitää olla paras tässä sarjassa" - Petteri Forsell ei peittele tavoitteitaaan

Petteri Forsellin tähtäin on korkealla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kannattajat saivat alkuvuoteen hienoja uutisia, kun Petteri Forsellin jatko sinimustissa varmistui.

Forsell liittyi Interin vahvuuteen parisen viikkoa sitten ja miehelle kuuluu hyvää pimeimmän talven jäljiltä.

– Koko talven pidin yllä kuntoa ja ihan hyvässä iskussa tulin takaisin.

Viime kauden pelirasitus ei ollut syönyt akkuja tyhjiksi.

– Ei tarvinnut huilata ollenkaan… terästä. Olisinko päivän-kaksi ollut tekemättä mitään ja sitten alkoi kunnon ylläpitäminen. Ei viitsi päästää itseään huonoon kuntoon, viime kauden Interin tehokkain pelaaja kertoo.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja avaa, miksi jatkosopimukseen oli kiva raapustaa nimi alle.

– Täällä on hyvä projekti alkanut, nuoria pelaajia… Sain heiltä viime vuonna itse kiitosta, että oli kiva, kun olin auttanut tietyissä asioissa. Se meinaa minulle sitä, että he haluavat eteenpäin. Jos minulla on jotakin annettavaa myös tänä vuonna esimerkiksi siihen, niin se voisi olla yksi syy valintaani.

- Ulkomailta tulleet tarjoukset eivät olleet rahallisesti tarpeeksi hyviä, että jaksaisin enää lähteä sinne noilla hinnoilla, 32-vuotias pelimies taustoittaa.

Hän keskusteli päävalmentaja Jarkko Wissin kanssa puhelimessa muutamia kertoja ennen liittymistään ryhmään.

– Voi olla, että olen hieman aktiivisempi tänä vuonna ilman palloa kuin aiemmin. Se voi tulla lisänä pelaamiseeni. Silloin kun juttelimme hänen kanssaan muutaman puhelun, niin kävi selväksi, että ajattelemme aika samalla tavalla jalkapallosta. Se oli hyvä lähtökohta ja päätäni ei tarvinnut sekoittaa sen pahemmin.

Petterillä on henkilökohtaisesti kauteen 2023 kovat odotukset ja luottoa löytyy myös joukkuekavereihin.

– Kyllä minun pitää olla paras tässä sarjassa. Joukkueen kesken tavoitteista ei ole vielä puhuttu, mutta en näe mitään syytä, miksi emme voisi kaikkia joukkueita voittaa, viime vuoden tavoin. Meille tuli hyviä voittoja alkukaudesta, mutta hieman hiipui loppua kohden. Se oli vähän harmi, mutta kyllä me pystymme kaikki voittamaan tässä sarjassa, joten yläsijoituksilta pitäisi Inter löytyä kauden jälkeen, taikuri päättää.

Liigacupin ottelu FC Honka - FC Inter Esport Arenalla lauantaina 11.2. kello 15.00. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia