AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2023

"Saimme kuitenkin joukkueena oppia" - Mikko Mannila pettyi tulokseen HJK:ta vastaan

"Saimme kuitenkin joukkueena oppia" - Mikko Mannila pettyi tulokseen HJK:ta vastaan

FC Lahden kohtaloksi tuli musta kuusiminuttinen. (Kuva: Byyri / Veikkausliiga)

Liigacupin Lounasklassikko Helsingissä ei FC Lahden osalta jättänyt paljon kerrottavaa jälkipolville.

Helsingin Jalkapalloklubi nappasi 5-2-voiton. FC Lahdelta maalinteossa onnistuivat Jusif Ali ja Juho Pirttijoki. HJK:n Topi Keskinen iski neljä osumaa ja Klubin viidennestä maalista vastasi Liam Möller.

Vielä tauolle Bolt Arenalla mentiin tasalukemissa, mutta HJK:n neljä maalia alle kymmeneen minuuttiin toisen jakson alkupuolella ratkaisivat ottelun.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli pettynyt ottelun jälkeen tulokseen. Ensimmäisen jakson pelaamisesta Mannila kuitenkin löysi paljon hyvää. Hän myös iloitsi siitä, että joukkue pääsi vihdoin pelaamaan ulkona.

– Eihän siihen voi olla tyytyväinen, jos päästämme viisi maalia. Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet saivat helpot maalit riistoista. Toisen jakson aloitimme hyvin ja sitten meille tuli musta kuusiminuuttinen. Päämme painuivat ja vastustaja pääsi puttailemaan maalin edustalta maaleja.

- Saimme kuitenkin joukkueena oppia, mitä tapahtuu, kun vastustaja saa buustia. Seuraavalla kerralla olemme taas valmiimpia jäädyttämään peliä siinä vaiheessa, Mannila summasi.

Uransa ensimmäisen FC Lahti -osumansa viimeistellyt Jusif Ali jakoi kiitosta maalistaan myös joukkuekavereille. Alin mukaan maali tuo hänelle itseluottamusta. Hän toivoo lisäosumia jo lähitulevaisuudessa.

– Maali oli yhteisvoimin tehty osuma. Sadik prässäsi loppuun ja sai pelattua Klingalle. Pallo tuli sitten tolpasta minulle ja laitoin sen sisään. Maali toi itseluottamusta ja minulla oli paikka tehdä toinenkin osuma. Toivottavasti niitä tulee kuitenkin pian lisää, Ali kertasi.

Lisää uutisia