AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2023

KuPS ja Kuopion Hammaskulma pitkäaikaiseen yhteistyösopimukseen

KuPS ja Kuopion Hammaskulma pitkäaikaiseen yhteistyösopimukseen

Kuva: Juha Leskinen

Kuopion Palloseura ja Kuopion Hammaskulma ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Heti ensimmäisenä konkreettisena askeleena yhteistyössä on kaikkien pelaajien suun ja hampaiston tarkastukset.

Vuonna 1979 perustettu kuopiolainen hammaslääkäriasema Kuopion Hammaskulma Oy tarjoaa laadukkaat hammaslääkäripalvelut aivan Kuopion keskustassa. Hampaiden hyvinvointi on tärkeä asia myös huippu-urheilussa, sillä mahdolliset tulehdustilat hampaissa saattavat vaikuttaa pelaajien suorituskykyyn kentällä.

Yhteistyö on mieluinen Kuopion Hammaskulman hammaslääkäri Margareeta Alasaarelle.

- Kuopion Hammaskulma haluaa olla tukemassa kuopiolaista KuPSia menestyksessä. Urheilu on tärkeä sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia tukeva elementti. Ihmisen terveys kokonaisvaltaisesti, suun terveyttä unohtamatta, vaikuttaa ihmisen jaksamiseen sekä myös ehdottomasti urheilusuorituksiin, joten yhteistyö urheiluseuran ja hammaslääkärivastaanoton kanssa tuntuu luontevalta, kommentoi hammaslääkäri Alasaari.

Lisää uutisia