AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2023

FC Honka ja Jerry Voutilainen pitkään jatkosopimukseen

FC Honka ja Jerry Voutilainen pitkään jatkosopimukseen

Jerry Voutilainen nähdään Hongassa pitkään. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja 27-vuotias keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen ovat tehneet kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Voutilainen saapui Honkaan kaudelle 2020 ja on kuulunut siitä lähtien joukkueen avainpelaajiin. Viime kaudella hän pelasi yhtä vaille kaikissa Hongan Veikkausliigaotteluissa ja viimeisteli keskikentältä myös kuusi maalia. Yhteensä Voutilainen on pelannut Hongassa kuusikymmentä Veikkausliigaottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia.

– Todella hyvät fiilikset jatkosta Hongassa. Haluan voittaa täällä mestaruuden ja Suomen Cupin. Olimme puhuneet Hongan kanssa jatkosta jo viime vuoden aikana ja onneksi se saatiin maaliin. Olen viihtynyt Espoossa hyvin, joten on todella mukavaa jatkaa seurassa. Täällä on ammattitaitoinen valmennus ja taustaryhmä, Voutilainen kommentoi Hongan sivuilla.

– Jerryn osalta meille on iso asia pitkä sitoutuminen ja ennen kaikkea halu sitoutua pitkäksi aikaa Honkaan. Hän on yksi tärkeimmistä pelaajistamme ja keskikenttä on pelipaikkana sellainen, missä hyvän joukkueen pitää aina pärjätä. On todella iloinen asia, että Jerry näkee meidät pitkän tähtäimen kotinaan, manageri Hexi Arteva sanoo.

Lisää uutisia