AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.05 // 4.2.2023

Inter avasi Liigacupin pirteästi: "Meillä on voittoa janoava ryhmä"

Inter avasi Liigacupin pirteästi: "Meillä on voittoa janoava ryhmä"

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter aloitti Liigacupin osaltansa kotona lauantaina 1-0 -voitolla IFK Mariehamnia vastaan.

Ottelun ainoa maali nähtiin kun ottelua oli pelattu 61 minuuttia. Matias Tamminen tahkoi itsensä boksin sisään ja löysi takatolpan tuntumasta Daniel Rökmanin, joka upotti ensimmäisen osumansa Interin paidassa IFK Mariehamnin verkkoon.

– Juteltiin "Tamin" kanssa puoliajalla, että vastustaja juoksee etutolpalle ja jättää taakse paljon tilaa. Juoksin takatolpalle ja Tami laittoi hyvän pallon, ja mä pistin siitä tyhjiin, Rökman kuvailee maaliaan Interin verkkosivuilla.

Sinimustien ilme päivän ottelussa oli päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan positiivinen.

– Tietenkin olen tyytyväinen kilpailullisen ottelun voittoon ja siihen, että omissa pysyi nollat. Meidän korkea prässääminen ja matala blokki toimivat hyvin, mikä oli todella ilahduttavaa, koska ne on asioita, joita olemme tähän mennessä treenanneet vähiten. Toisaalta meillä on vielä tekemistä siinä, miten syötämme palloa riistojen ja kaksinkamppailuiden voittojen jälkeen. Meillä on paljon nopeita jalkoja yläalueella tarjolla, niin meidän pitää saada huolellisuutta sinne, Wiss tiivistää ottelua.

– Meillä on voittoa janoava ryhmä. Tehtiin jälleen paljon vaihtoja, eikä taso tipahda tällä hetkellä. Meillä on hyvä kilpailutilanne eri pelipaikoilla joukkueessa, ja sitä kautta paljon työkaluja. Kun koko ryhmä tukee toisiaan hyvin, niin tulos on positiivinen. Ei välttämättä ollut kauneinta peliä, mutta harvoin se tässä vaiheessa onkaan, Wiss toteaa.

Lisää uutisia