AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2023

"Joka matsi on näytönpaikka" - Arlind Sejdiu on sopeutunut hyvin Interiin

"Joka matsi on näytönpaikka" - Arlind Sejdiu on sopeutunut hyvin Interiin

Arlind Sejdiu korostaa jokaisen ottelun merkitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interillä on edessä lauantaina kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu, kun Liigacupin kamppailussa vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.

Interin alkuvuosi on ollut monelle pelaajalle totuttelua uuteen FC Lahdesta täksi kaudeksi Interiin siirtynyt Sejdiu kertoo sopeutuneensa uuteen ympäristöön vauhdilla.

– Olen sopeutunut tosi hyvin. Täällä oli muutama tuttu entuudestaan ja staffin sekä pelaajiston puolelta on hyvin otettu vastaan. Pelityylikin sopii minulle hyvin, joten odotan innolla, että kausi alkaa, 21-vuotias pelimies fiilistelee.

lauantain kaltaiset ottelut ovat pelaajille myös hyviä näyttöpaikkoja, kun pelaajisto ja valmennus Interissä on kokenut paljon muutoksia sitten viime kauden. Jokainen yksilö hakee nyt hiljalleen sitä omaa paikkaansa pelaavan kokoonpanon joukosta.

– Minulle jokainen matsi on tärkeä matsi. Oli sitten kyseessä harjoitusottelu, Liigacupin ottelu, Suomen Cupin ottelu tai liigaottelu, niin joka matsi on näytönpaikka. Haluan aina onnistua hyvin.

– Kun pelaamme joukkueena hyvin, niin sitä on itsekin helpompi onnistua. Yritän totta kai päästä maalipaikoille ja tehdä niistä. Pelaan vahvuuksillani, joihin kuuluvat esimerkiksi ohitukset ja laukaukset. Tietysti muidenkin tekeminen vaikuttaa pelaamiseeni, mutta uskon, että pystyn luomaan paikkoja myös muille, Sejdiu povaa.

Liigacupin ottelu FC Inter - IFK Mariehamn Turku Energia Areenalla lauantaina 4.2. kello 14.00. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia