AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2023

​"Pientä puhetta sopimuksesta on ollut" – Irfan Sadik antaa näyttöjä FC Lahdelle

​"Pientä puhetta sopimuksesta on ollut" – Irfan Sadik antaa näyttöjä FC Lahdelle

Irfan Sadik on nähty Kuhnuripaidassa aiemminkin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden riveissä nähtiin lauantain Liigacupin ottelussa myös takavuosilta tuttu nimi, hyökkääjä Irfan Sadik.

Sadik on harjoitellut talvella joukkueen kanssa. Hän on edelleen ilman sopimusta. Hyökkääjän mukaan seuraavien päivien aikana saattaa jotain tapahtua.

- Pientä puhetta sopimuksesta on ollut. Saa nyt nähdä, mitä tapahtuu - suuntaan tai toiseen, Sadik pyöritteli Etelä-Suomen Sanomille.

Sadik on pelannut vuosien 2017 ja 2019 välillä FC Lahdessa 12 liigaottelua. Viime kaudella hän pelasi Ykköstä lappeenrantalaisessa PEPOssa. Siellä syntyi kymmenen maalia. Ainoa miinus oli se, että joukkue tippui kauden jälkeen Kakkoseen.

- Sen takia kaudesta jäi vähän hapan maku. Hienoa oli se, että pystyin pelaamaan ehjän kauden. Niitä ei ole viime vuosina juuri ollut.

Ykkösen kauden jälkeen hän on saanut jo muutamia sopimustarjouksia. Vaikka kysyntää eri seuroista on ollutkin, 24-vuotiaan Sadikin toiveissa olisi löytää pidempiaikainen koti.

- Se on nimenomaan ykköstoiveeni. Muutamat edelliset vuodet ovat olleet vähän sitä sun tätä. Kyllä se sopimus Lahden kanssa olisi aika kiva juttu, Sadik sanoi.

Hyökkääjän pelituntuma ei luonnollisesti ole vielä ihan tapissa. Siitä huolimatta hän pysyi hyvin kamppailussa mukana.

- Ihan hyvältä tuntui. Toki näissä peleissä tempo on eri luokkaa kuin Ykkösessä. Tappio harmittaa, sillä Honka iski virheistämme tylysti. Toisaalta oli meilläkin paikkoa. Ottelu olisi voinut olla erinäköinen, jos olisimme onnistuneet maalaamaan.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat
Lisää uutisia