AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2023

​"Olemme vähän jäljessä aikataulusta" – Tainio kuitenkin luottavainen Hakan kevään suhteen

​"Olemme vähän jäljessä aikataulusta" – Tainio kuitenkin luottavainen Hakan kevään suhteen

"Teme" toteaa töitä olevan vielä edessä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan Liigacup alkoi niukalla tappiolla VPS.lle ja joukkue sen enempää kuin sen pelaaminenkaan ei ole vielä valmista.

Hakalla on 20 sopimuspelaajaa, mutta etenkin hyökkäyspää on kärsinyt pahoja menetyksiä. Veikkausliigan viime kauden maalikuningas Lee Erwin on lähtenyt samoin väkevästi lainalla FC Interistä esiintynyt Elias Mastokangas.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainion mukaan vahvistuksia tulee. Taustatyö tehdään kuitenkin huolella.

- Meille tulee vielä 3–4 vahvistusta. Valmentajana haluaisi, että se ei venyisi näin pitkään, vaan joukkue olisi valmiina mahdollisimman aikaisin. Toisaalta tämä osoittaa, että teemme koko ajan töitä ja etsimme sopivia pelaajia kärsivällisesti, Tainio sanoi Aamulehdelle.

Haka on treenannut koko tammikuun, vaikka se on ollut joukkueelle hieman rikkonainen. Tainion mukaan seurassa tiedostetaan tarkasti nykytilanne.

- Tiedämme, missä menemme. Olemme vähän aikataulusta jäljessä siitä, missä haluaisimme olla. Kovasti teemme töitä, että peli paranee ja pelaajat tulevat kuntoon.

Liigacup on Hakalle kauteen valmistava kilpailu, mutta myös tärkeä sellainen.

- Mieluummin tätä pelaa kuin treenipelejä. Kilpailulliset pelit ovat mukavia. Tämä on meille erityisen tärkeä kilpailu, koska pääsemme omasta pienestä hallistamme isoille kentille. Se täytyy käyttää hyväksi, Tainio tuumasi-

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia