AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2023

KuPS haki niukan voiton SJK:sta - "Tällä esityksellä olisi pitänyt saada enemmän"

KuPS haki niukan voiton SJK:sta - "Tällä esityksellä olisi pitänyt saada enemmän"

Kuva: SJK

SJK kaatui lauantaina 0-1-tuloksella Liigacupin avausottelussa, kun KuPS onnistui kertaalleen vapaapotkusta.

Christian Tue Jensenin vapari otti vielä harmillisesti kimmokkeen muurista, ja meni hieman onnekkaasti etutolpan juureen. Kenttätapahtumiin nähden SJK:lle jäi muutenkin paljon jossiteltavaa, sillä SJK loi enemmän paikkoja ottelussa.

Varsinkin lopussa KuPS joutui kovaan pyöritykseen, mutta KuPS-maalivahti Johannes Kreidl teki pari tärkeää pelastusta ja pisteet matkasivat Kuopioon. SJK:lta pirteimmällä pelipäällä oli peliä keskikentällä rakennellut Diego Rojas, jolla oli paikka tasoittaa ottelu heti KuPS:n johtomaalin jälkeen.

– En haluaisi olla tässä toista viikkoa putkeen sanomassa, että (esityksen perusteella) olisimme ansainneet voiton, sillä emme voittaneet. Emmekä halua olla sellainen joukkue. Kaikki se työ mitä teemme viikolla ja pelissä, emmekä sitten saa mitään mukaan. Haluamme olla joukkue, joka voittaa ja samalla on pelissä hallitsevampi sekä tekee enemmän hyviä asioita kuin vastustaja, harmitteli SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez pelin jälkeen.

– Mutta, itse peli oli mielestäni hyvä ja erittäin kilpailunomainen. Teimme mielestäni vähemmän virheitä kuin muut kentällä olleet, vaikka hävisimme pelin. Pelasimme silti hyvällä tasolla, ja teimme useita hyviä asioita kentällä. Meidän pitää jatkaa sillä tiellä, sillä tämä on juuri oikea suunta. Pitää vain pysyä kärsivällisenä ja tuloksetkin tulevat tämän myötä. Luotetaan prosessiin.

Gómezin mukaan lauantaista voi ammentaa paljon myös tulevaa varten.

– Nyt meidän tulee vain pitää huolta, että otamme tästä opiksemme, ja parannamme entisestään. Ei pidä välittää, jos jotain tällaista tapahtuu, että vastustaja menee johtoon vaparimaalilla, joka ottaa vielä kimmokkeen jostain. Sellaista sattuu. Pitää vain tehdä entistä enemmän töitä.

Pistetilin avaaminen Liigacupissa jäi tekemättä ja Gómez myönsi, että tavoite oli jotain muuta.

– Tietenkin olemme pettyneitä, kun emme saaneet tästä pelistä mitään. Se on iso harmi, sillä pelaajat näyttivät kentällä osaamistaan ja tekivät paljon hommia. Kyllä tällä esityksellä olisi pitänyt saada enemmän mitä nyt saimme, myönsi Gómez.

– Mutta, se on mitä se on, ja meidän pitää mennä eteenpäin kohti ensi viikkoa, Gómez jatkoi.

Lisää uutisia