AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 24.1.2023

Ilves saa paluumuuttajan - Lauri Ala-Myllymäki sopimukseen

Ilves saa paluumuuttajan - Lauri Ala-Myllymäki sopimukseen

Lauri Ala-Myllymäki pelasi Ilveksessä viimeksi kaudella 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauri Ala-Myllymäki, 25, palaa Italiasta Ilvekseen kaksivuotisella sopimuksella.

Ennen siirtymistään Italiaan Ala-Myllymäki pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli 230 virallista ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä 46 maalia. Ilves-paidassa Ala-Myllymäki voitti Suomen Cupin vuonna 2019 ja Veikkausliigan pronssia kaudella 2017. Ala-Myllymäki liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen tämän viikon aikana.

Ala-Myllymäki palaa hyvillä fiiliksillä ja täynnä motivaatiota Ilvekseen. Useat seurat osoittivat kiinnostusta Ala-Myllymäkeä kohtaan, mutta hänellä oli selkeä ykkösvaihtoehto mielessä.

– Tässä vaiheessa uraa halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan. Suhde Ilvekseen on sellainen, että Ilves on minulle aina ykkösvaihtoehto Suomessa. Ilves osoitti jo syksyllä haluavansa minut takaisin ja neuvottelujen aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ilves on minulle paras vaihtoehto, Ala-Myllymäki tuumaa Ilveksen sivuilla.

– Kaikki fokus on nyt Ilveksessä ja omassa tekemisessä. Haluan päästä huippukuntoon mahdollisimman nopeasti ja joukkueen kanssa haluamme saavuttaa menestystä. Hyvät otteet Ilveksessä saattavat sitten poikia uusia mahdollisuuksia ulkomailla, mutta nyt keskittyminen on tekemiseen täällä.

Lisää uutisia