AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 24.1.2023

Ilveksessä iloitaan Ala-Myllymäen paluusta

Ilveksessä iloitaan Ala-Myllymäen paluusta

Takaisin Tampereella. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa Ilvekseen kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen.

Valmentaja Toni Kallio on luonnollisesti iloinen Ala-Myllymäen liittymisestä joukkueeseen.

– Laurin kohdalla ei varmaankaan tarvitse kertoa, mitä hän joukkueelle tuo. Hän oli taitava pelaaja täältä lähtiessään ja nyt hän palaa kokeneempana takaisin. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa roolissa eri keskikentällä. Hän antaa meille ominaisuuksillaan mahdollisuuden eri variaatioiden käyttämiseen keskialueella, Kallio toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

Urheilujohtaja Toni Hevonkorpi iloitsee myös Ala-Myllymäen paluusta.

– Pitkä neuvotteluprosessi on nyt saatu onnellisesti päätökseen ja on todella hienoa saada "Lämmi" takaisin Ilvekseen. Pelillisesti hän tuo meille erittäin paljon osaamista ja johtajuutta. Koko seurayhteisölle oman pojan paluu on varmasti iso asia. Jokainen Ilvestä ja Veikkausliiga seurannut henkilö varmasti tietää hänen taitonsa ja tasonsa. Hienoa saada näin kova pelaaja mukaan joukkueeseen.

Lisää uutisia