AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.03 // 16.1.2023

Luiyi de Lucasin ura jatkuu Skotlannin Valioliigassa

Luiyi de Lucasin ura jatkuu Skotlannin Valioliigassa

Luiyi de Lucas pelasi Hakassa 2,5 kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakaa 2,5 edelliskautta edustanut Luiyi de Lucas jatkaa uraansa Skotlannin Valioliigassa pelaavassa Livingstonessa.

Haka julkaisi viikonloppuna, ettei de Lucas jatka joukkueessa ja nyt hänen uusi seuransa on varmistunut. De Lucas on tehnyt Valioliigassa neljäntenä olevan Livingstonen kanssa 1,5-vuotisen sopimuksen.

- Minulla on vain hyviä sanoja sanottavana ystävistäni, henkilökunnasta, työntekijöistä, seurasta ja sen kannattajista. He ovat olleet uskomattomia vuosien varrella ja antoivat minun kehittää uraani jalkapalloilijana ja ihmisenä. En tule koskaan unohtamaan sitä. Kiitos hyvin paljon kaikille, de Lucas kirjoitti jäähyväisviestissään.

De Lucas pelasi Hakan riveissä Veikkausliigassa 59 ottelua ja teki niissä viisi maalia.

Lisää uutisia