AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2022

​IFK Mariehamn hakee jo korvaajaa Melvin Kahnbergille – enemmänkin sopimusuutisia tiedossa

​IFK Mariehamn hakee jo korvaajaa Melvin Kahnbergille – enemmänkin sopimusuutisia tiedossa

Kuva: Juha Tamminen

Puolustajalupaus Melvin Kahnbergin lähtö IFK Mariehamnista sai sinettinsä joulun jälkeen ja tämä merkitsee myös tarvetta yhdelle hankinnalle lisää.

Kahnberg muuttaa Ruotsiin opiskelemaan jo vuodenvaihteessa ja näin pelit jäävät ainakin toistaiseksi huipputasolla. Yllätyksenä päätös ei seuralle kuitenkaan tullut, vaikka jatkosopimustarjouskin oli jätetty.

- Olemme tienneet tästä jo jonkin aikaa. Toki on ikävää, että hän lähtee, koska olisimme mielellämme pitäneet hänet, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson sanoo Ålandstidningenille.

- Mutta kuten hänellekin sanoin, toivotamme hänelle onnea matkaan. Ja jos tilanne muuttuu jollain tavalla, niin minun oveni on aina avoinna.

Kahnbergin lähtöön on ehditty myös varautua ja 19-vuotiaalle puolustajalle on kartoitettu mahdollista korvaajaa.

- Koska riski Melvinin lähdöstä oli olemassa, olemme miettineet asiaa ja päätyneet siihen, että tarvitsemme jonkun hänen pelipaikalleen. Mikään ei ole millään muotoa vielä varmaa, mutta suunnitelma on olemassa, Mattsson sanoo.

IFK Mariehamnilla on koossa 15 pelaajasopimusta kaudelle 2023 ja lisää on tuloillaan.

- Meillä on hiukan asioita käynnissä, mutta mitään ei ole allekirjoitettu. Luulisin, että mennään hiukan tammikuun puolelle ennen kuin pääsemme julkaisemaan jotain uutta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia