AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 12.12.2022

Matti Klinga jatkaa FC Lahdessa - "Haluan auttaa kokemuksellani joukkuetta"

Matti Klinga jatkaa FC Lahdessa - "Haluan auttaa kokemuksellani joukkuetta"

Matti Klingalla on takana jo pitkä rupeama Kuhnureissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja keskikenttämies Matti Klinga ovat allekirjoittaneet vuoden jatkosopimuksen. Näin ollen juuri 28 vuotta täyttänyt Klinga aloittaa jo yhdeksännen kautensa FC Lahdessa. Liigaotteluita keskikenttämiehellä on vyöllään jo komeat 249.

Jo vuonna 2011 FC Lahden paidassa debytoinut Matti Klinga jatkaa seurassa mielellään. Tulevalla kaudella Klinga on yksi liigan kokeneimpia pelaajia ja hän haluaa toimia myös esimerkkinä nuorille pelaajille. Hän myös alleviivaa, että päättyneestä on pakko parantaa.

– Minulla on jatkosopimuksesta todella hyvät fiilikset. On kiva jatkaa. Lahti on minulle aika selkeä valinta, sillä tämä on oma joukkueeni ja oma kaupunkini. Tulevalla kaudella haluan olla myös esimerkkinä nuorille. Minulla on jo paljon kausia seurassa ja liigassa takana, niin minulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitkä jutut toimivat ja mitkä eivät. Haluan auttaa kokemuksellani joukkuetta.

- Ensi kaudella lähdemme parantamaan. Se on selvää. Koen, että nyt olen saanut hengähdettyä raskaan kauden jälkeen ja pystyn nyt henkilökohtaisesti rauhassa rakentamaan oman huippukuntoni ja pystymme rakentamaan joukkuetta rauhassa, jotta olemme kunnossa, kun kausi alkaa, Klinga toteaa.

Kuluneella kaudella Klinga pelasi 20 liigaottelua, joissa hän iski kaksi maalia. Lisäksi hän pelasi molemmat karsintaottelut ja viisi Suomen Cupin ottelua. Yhteensä Klinga on pelannut seurassa 214 virallista ottelua ja iskenyt niissä kymmenen maalia.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia