AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2022

​Suomen Cupin 2023 arvonnat jälleen VeikkausTV:ltä – "Cup on täynnä hienoja tarinoita"

​Suomen Cupin 2023 arvonnat jälleen VeikkausTV:ltä – "Cup on täynnä hienoja tarinoita"

Suomen Cupin arvonnat tulevat tuttuun tapaan VeikkausTV:ltä suorina lähetyksinä vuonna 2023.

Ensimmäinen arvonta on tammikuun 31. päivä ja viimeinen heinäkuun 11. Sekä miesten että naisten ottelut arvotaan suorassa lähetyksessä.

– Aiempaa kokemusta arvonnan järjestämisestä ei ollut teknisessä tai oikeastaan missään muussakaan mielessä, joten ensimmäinen arvonta jännitti aika lailla.

- Arvonnan aikana pidin suomalaisia futisfoorumeita auki, sieltä kun saa sen suoran palautteen. Huomasin että siellä oltiin positiivisen yllättyneitä arvonnan toimivuudesta ja se helpotti huomattavasti lähetysten tekemisiä koko kauden ajan, studioisäntä Sami Siltanen kertoo.

Kaudelle 2023 arvontalähetyksiin on Siltasen mukaan tiedossa myös lisämaustetta.

– Vuonna 2023 tuomme hieman lisää lihaa luiden ympärille arvontalähetyksiin. Arvonnat ovat tietysti pääasia ja ne tehdään edelleen suorina lähetyksinä VeikkausTV:n studiolta. Ennen ja jälkeen arvontoja pyrimme saamaan haastatteluja vierailta ja muistoja menneiltä vuosilta.

- Suomen Cup on täynnä hienoja tarinoita, joita tulee kertoa uusille sukupolville. Vuonna 2023 Suomen Cupin arvontalähetyksiä kannattaa katsoa, vaikka oma joukkue ei arvonnassa enää olisikaan.

Myös Palloliiton puolella oltiin tyytyväisiä arvontojen kulkuun päättyneellä kaudella.

– Halusimme nostaa Suomen Cupin arvostusta tuomalla arvonnat suoriin lähetyksiin. Arvonnat sujuivat moitteetta. Arvontojen valmistelu vaatii äärimmäisen paljon töitä ja tarkkuutta. Esimerkiksi ensimmäisessä arvonnassa avasimme 284 palloa. Yhteenkään virheeseen ei ollut varaa. Toki olimme myös valmistautuneet siihen, jos jotain menisi pieleen, Suomen Cupin kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki taustoittaa.

Lisää uutisia