AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 3.12.2022

AC Oulu sopimukseen Daniel Heikkisen kanssa – ”Todella hyvät fiilikset”

AC Oulu sopimukseen Daniel Heikkisen kanssa – ”Todella hyvät fiilikset”

Daniel Heikkisen ura jatkuu AC Oulussa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Daniel Heikkinen ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, joka pitää keskikenttäpelaajan Oulussa kauden 2024 loppuun asti.

Daniel Heikkinen aloitti viime kauden Kakkosessa pelaavan FC Hongan Akatemiassa. Vahvan alkukauden jälkeen Kakkosessa hän siirtyi lainalle PEPO:n riveihin Lappeenrantaan heinäkuun siirtoikkunassa. Veikkausliigassakin Heikkinen on päässyt debytoimaan kaudella 2021 FC Hongan riveissä. 19-vuotias keskikenttäpelaaja on HJK:n kasvatti, mutta kokemusta on myös KäPasta.

- Kun Oulusta tuli pyyntö se herätti heti kovaa kiinnostusta itselleni ja ajatukseni oli heti, että se olisi hyvä paikka ottaa seuraava steppi uralla. Eli todella hyvät fiilikset sopimuksesta Ouluun.

- Pelaajaurallani tavoitteeni on päästä pelaamaan kovia sarjoja ja pelejä ulkomaille. Ensi kaudeksi tavoitteeni on päästä pelaamaan avauskokoonpanossa ja sitä kautta saada paljon minuutteja ja tehoja auttaakseni joukkuetta, Heikkinen kertoo AC Oulun sivuilla.

Ykkösessä Lappeenrannassa Heikkinen pelasi viime kaudella 13 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja alkukauden Kakkosessa hän iski kymmenessä pelissä seitsemän maalia.

- Daniel Heikkinen on nopeajalkainen ja hyvän taitotason omaava keskikenttäpelaaja. Hienoa saada Dana Ouluun! Terveenä pysyessään ottaa varmasti seuraavien kuukausien aikana steppejä eteenpäin, mikä antaisi hänelle hyvät mahdollisuudet kilvoitella kunnolla peliajasta ensi kauden Veikkausliigassa, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen toteaa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia