AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 2.12.2022

Alexander Forsström AC Oulun paitaan

Alexander Forsström AC Oulun paitaan

AC Oulu solmi uuden sopmuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Alexander Forsström ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen ja se sisältää option kaudesta 2024.

Forsström pelasi viime kaudella Ykkösessä pelaavan Ekenäs IF:n riveissä. 22-vuotiaan pelipaikka vaihteli puolustuksen ja keskikentän välillä ja kauden aikana syntyi kaksi maalia. Useamman pääkaupunkiseudun joukkueen kautta Tammisaareen päätynyt Forsström on pelannut Ykkösen läpi. Seuraavana vuorossa on Veikkausliigaa Laivastonsinisissä ja samalla myös kehittää omaa tekemistä eteenpäin.

- Viime kauden jälkeen ainoana tavoitteena oli pelata Veikkausliigaa seuraavalla kaudella hyvässä organisaatiossa ja olen erittäin iloinen että päästiin Oulun kanssa sopimukseen. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja täällä on hyvät olosuhteet kehittyä paremmaksi pelaajaksi, Forsström toteaa AC Oulun sivuilla.

"Bubi"-lempinimellä tunnettu Forsström on asettanut riman korkealle ja tähyää tulevaisuudessa ulkomaan kentille. Isoista tavoitteista huolimatta Bubilla on jalat maassa ja hän ymmärtää hyvin, mitä vaatii saavuttaakseen tavoitelistan seuraavan stepin eli läpimurron Veikkausliigassa.

- Tämä vaatii kovaa työtä kentällä ja sen ulkopuolella. Haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta voittamaan pelejä ja kun joukkue pelaa hyvin niin myös oma peli kehittyy. Pitää päivä kerrallaan paiskia nöyrästi hommia ja sitä kautta uskon että kaudesta tulee hieno, Forsström huomauttaa.

Lisää uutisia