AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2022

Daniel Håkans pysyvällä siirrolla Norjaan

Daniel Håkans pysyvällä siirrolla Norjaan

Daniel Håkans jatkaa uraansa Norjassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kertoo verkkosivuillaan, että seuran nuori laitahyökkääjä Daniel Håkans siirtyy merkittävällä siirtosummalla Norjaan.

Norjan pääsarjassa päättyneellä kaudella pelannut FK Jerv on käyttänyt Håkansin, 22, lainasopimuksessa olleen osto-option ja viime kesänä norjalaisseuraan lainalle siirtynyt Håkans jää siten pysyvästi FK Jerv-paitaan.

Kyseessä on SJK:n mukaan merkittävä siirtosumma, mutta sovitusti tarkempia yksityiskohtia ei paljasteta. Samalla Håkansin kasvattajaseura VIFK hyötyy nyt toteutuvasta siirrosta. SJK:lla oli Håkansin kanssa voimassa ollut sopimus, joka olisi kestänyt kauden 2024 loppuun.

– Isot kiitokset SJK:lle näistä opettavaisista vuosista, mitä vietimme yhdessä. SJK-aikana olen kasvanut todella paljon niin pelaajana kuin ihmisenä, ja seura merkitsee minulle todella paljon, sanoo Håkans SJK:n sivuilla.

– SJK oli minulle todella hyvä paikka kehittyä ensin SJK Akatemiassa ja sitten sitä kautta edustuksessa. Lopulta SJK antoi minulle mahdollisuuden pelata Veikkausliigassa ja näyttää siellä kykyni. Seuran lisäksi haluan kiittää myös kaikkia SJK-kannattajia, jotka ovat olleet tukena näinä vuosina. Kiitos teille kaikille, kiittelee Håkans.

Lisää uutisia