AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2022

"Viihdettä koko rahalla" - FC Lahden nuorille tärkeitä onnistumisia

"Viihdettä koko rahalla" - FC Lahden nuorille tärkeitä onnistumisia

Samuel Pasanen osui kahdesti. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti sai hyvän kenraalin Veikkausliigan karsintaan kaatamalla HIFK:n Haastajasarjan päätöskierroksella 6-1.

Ottelussa nähtiin lahtelaisittain liigadebyytti, kun laitapuolustaja Akseli Puukko oli avauskokoonpanossa ja tuli vaihtoon reilu vartti ennen loppua. Nuorukainen esiintyi ottelussa mallikkaasti, vaikka myönsi, että häntä jännitti ottelun alussa. Puukolle jäi debyytistä hyvä fiilis.

– Aluksi minua kyllä jännitti, mutta kun pääsin peliin mukaan, tuntui kivalta. Siitä se sitten lähti rullaamaan. Oli siistiä pelata ja omasta mielestäni peli meni ihan hyvin. Vaikka kentällä oli isompia kavereita, niin tilanteisiin pitää mennä rohkeasti. Nyt on hyvä fiilis, kun sain debyytin alta pois jo syksyllä, Puukko summasi.

Nuorten Daniel Koskipalon, Akseli Puukon ja Onni Hännisen lisäksi Samuel Pasanen onnistui ottelussa erinomaisesti. Nuori keskikenttämies avasi maalitilinsä liigassa ja lopulta maaleja syntyi kaksi. Pasanen jakoi kiitosta maaleistaan myös pelikavereille.

– Ensimmäisessä maalissa sain Heinoselta hyvän syötön pystyyn ja otin pallon haltuun. Kaveri tuli kovaa ja rikkoi. Sitten pilkku sisään. Toisessa meillä oli hyvä vastahyökkäys ja Salanović sai pallon. Tein liikkeen ja hän pelasi pystyyn ja en edes katsonut, mihin pallon laitoin. Saimme paljon onnistumisia joukkueena ja itseluottamusta. Tämä oli viihdettä koko rahalla ja Veikkausliigaa parhaimmillaan, Pasanen tuumasi.

FC Lahden ottelut jatkuvat liigakarsinnassa. Tuleva vastustaja selviää maanantaina. Torstaina Lahti pelaa vierasottelun ja kausi tulee päätökseen 23.10. Hiihtiksellä.

Lisää uutisia