AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2022

Kalle Multasen kiikarissa maalikuninkuus – ”Arvostaisin todella paljon”

Kalle Multasen kiikarissa maalikuninkuus – ”Arvostaisin todella paljon”

Kalle Multanen onnistui maalinteossa sunnuntaina. (Kuva: Apollo Photo)

Veikkausliigan maalikuninkuudesta käydään tiukkaa taistelua, kun VPS:n maalitykki Kalle Multanen jahtaa FC Hakan Lee Erwiniä. Molemmat onnistuivat maalinteossa myös sunnuntain otteluissa.

VPS-hyökkääjä Kalle Multanen on tehnyt tällä kaudella 13 maalia ja on neljä maalia maalipörssiä johtavaa Lee Erwiniä perässä. Multasen maalimäärästä tekee entistä vaikuttavamman se, että hän pelaa sarjataulukossa hieman alempana olevassa seurassa.

- Kyllähän yleensä pelaajat, jotka voittavat maalikuninkuuksia tai ovat aina eniten maaleja tehneiden joukossa, niin kyllä ne yleensä tulee joukkueista, jotka ovat kärkipäässä. Mutta toisaalta kyllä me olemme luoneet paikkoja paljon, vaikkemme ole olleetkaan kärkijoukkue. En tiedä, tarvitseeko sillä sen enempää lähteä leijumaan, Multanen toteaa Veikkausliiga-podcastissa.

Multanen on voittanut Ykkösen maalikuninkuuden kolmasti ja on Ykkösen kaikkien aikojen paras maalintekijä. Veikkausliigan maalikuninkuus olisi kova sulka hattuun.

- Kyllähän se nyt jo näyttää aika haastavalta, mutta arvostaisin todella paljon. Olisin erittäin ylpeä, jos siihen pystyisin.

Multasen haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Veikkausliiga-podcastista.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia