AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2022

Kalle Multasen katseet Eurolopputurnauksessa – ”Meillä ei ole mitään hävittävää”

Kalle Multasen katseet Eurolopputurnauksessa – ”Meillä ei ole mitään hävittävää”

Sarjapaikan varmistaminen ei riitä vielä Kalle Multaselle. (Kuva: Apollo Photo)

VPS varmisti sarjapaikkansa edellisottelussa kaatamalla vieraskentällä FC Lahden. Nyt vaasalaisten tähtäimessä on paikka Eurolopputurnauksessa.

VPS:n kauden päätavoite oli uusia sarjapaikka myös ensi kaudeksi ja sarjanousija onnistui tehtävässä jo hyvissä ajoin. Kalle Multasen mukaan joukkueella on vielä pelattavaa loppukauden aikana, vaikka yksi tavoite on jo plakkarissa.

- Täytyy pitää huoli, että tästä ei tule ulospuhallusta, kun sarjapaikka on hoidettu. Tuossa on kuitenkin mahdollisuudet jatkaa pelejä normikauden jälkeen. Nyt keskitytään siihen. Meillä ei ole mitään hävittävää, pelkästään voitettavaa. Siinä mielessä tosi kiva tilanne tällä hetkellä, Multanen miettii uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Eurolopputurnaus antaa mahdollisuuden saavuttaa paikka eurokentille ensi kaudeksi. Se olisi sarjanousijalta kova saavutus.

- Totta kai, mutta tosi pitkä matka sinne on. Aikamoinen putki pitäisi painaa ilman tappioita, mutta kaikki on mahdollista. Kiva lähteä pelaamaan loppukautta.

VPS:n kausi jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa kotikentällään HIFK:n. Vaasalaisjoukkue lähtee otteluun levollisena.

- Luottavaisin mielin. Meillä on pelkästään voitettavaa loppukauden aikana. Tuossa on selkeä peli, mikä meidän pitäisi pystyä voittamaan. Viimeksi emme onnistuneet siinä kotona. HIFK:lla on ollut vaikeaa aika pitkän aikaa ja he ovat saaneet aika heikkoja tuloksia. Jos emme pelaa hyvin, niin kyllä me pystymme siitä vaikean pelin tekemään. Lähtökohtaisesti meidän pitäisi tuo peli pystyä voittamaan, jos me haluamme jatkaa pelejä normikauden jälkeen.

Multanen korostaa, että keskittymisen on pysyttävä koko ajan täysillä.

- Emme ole niin hyvä joukkue, että voimme ihan läpsytellen lähteä voittamaan matseja. Täytyy olla joka matsissa täysin keskittynyt ja valmis peliin.

Multasen haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Veikkausliiga-podcastista.

VPS - HIFK Lemonsoft Stadionilla sunnuntaina 2.10. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia