AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2022

​KuPS:n Joona Veteli kuntoutunut ratkaisupeleihin - "Nyt osaa nauttia pelaamisesta"

​KuPS:n Joona Veteli kuntoutunut ratkaisupeleihin - "Nyt osaa nauttia pelaamisesta"

Joona Veteli on selättänyt polvivammat. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS-paitaan täksi kaudeksi siirtyneen Joona Vetelin kausi on ollut rikkonainen, mutta nyt mies on jälleen täydessä iskussa.

Veteli joutui polvileikkaukseen kauden alla ja edessä oli vielä isompi polvioperaatio, kun takana oli vasta muutama ottelu.

Vastoinkäymiset eivät Veteliä kuitenkaan lannistaneet. Kärsivällinen kuntoutus palkittiin, kun mies teki vahvan paluun liigakentille elokuun puolivälissä.

– Ennuste jälkimmäisen leikkauksen jälkeen oli, että pelikuntoon pääsy vie nelisen kuukautta. Se onnistui kuitenkin etuajassa eli kolmessa kuukaudessa. Nyt kyllä osaa nauttia pelaamisesta, etenkin kun polvessa ei ole ollut mitään kipuja, Veteli myhäilee Lapin Kansalle.

Paluu tapahtui 14. elokuuta vaihtomiehenä ja jo seuraavassa ottelussa Veteli oli avauskokoonpanossa ja vastuuta on sen jälkeen riittäinyt.

- – En kyllä odottanut, että saan paluun jälkeen näin nopeasti näin paljon vastuuta, Veteli myöntää.

– Meillä on paljon laadukka-ta pelaajia ja kilpailu peliajasta on kovaa, vaihtopenkkikin on täynnä kovia pelimiehiä. Ilmeisesti tein kuntoutusvaiheessa oikeita asioita, kun en palannut rapakunnossa takaisin.

KuPS taistelee edelleen tiukasti mestaruudesta ja reilun viikon päässä häämöttää myös Suomen Cupin finaali FC Interiä vastaan.

- Kyllähän tässä on jännittävä syksy tulossa, Veteli tiivistää.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia