AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2022

Hongan Sadiku ei ollut tyytyväinen pisteeseen – ”Kaikilla on huonompia päiviä”

Hongan Sadiku ei ollut tyytyväinen pisteeseen – ”Kaikilla on huonompia päiviä”

Honka jäi tasapeliin Oulua vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka menetti paikkansa sarjakärjessä, kun se pelasi 2-2-tasapelin AC Oulua vastaan. Vaikka Honka nousi lisäajalla tasoihin, niin Agon Sadiku ei ollut tyytyväinen.

Honka nousi kahdesti tappioasemasta tasapeliin AC Oulua vastaan. Sadikun mukaan espoolaiset eivät yltäneet parhaimpaansa.

– Emme olleet tänään parhaimmillamme ja se näkyi pelin kaikissa osissa. Teimme paljon turhia virheitä. Emme tietenkään ole tyytyväisiä yhteen pisteeseen. Kaikilla on huonompia päiviä ja tänään meille osui sellainen, Hongan avausmaalin puskenut Sadiku totesi Hongn sivujen mukaan.

Hongan kausi on ollut vahva ja joukkue on mukana Veikkausliigan kärkitaistossa. Lauantai-iltana sijoitus on toinen, kaksi pistettä kärkijoukkue KuPS:ia perässä. Tällä hetkellä kolmantena oleva HJK pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina. Kärkikamppailu jatkuu tiukkana runkosarjan kääntyessä kohti loppuaan ennen jatkosarjoja.

– Menemme jokaiseen otteluun se yksi peli kerrallaan ja lähdemme voittamaan jokaisen mitä vastaan tulee, Sadiku toteaa.

Hongan kausi jatkuu taas torstaina, kun keltamustat matkaavat Valkeakoskelle Hakan vieraaksi. Ottelu käynnistyy Tehtaan kentällä kello 18.00.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia